Ost & Delikatessmässa Erbjudande

Åk med Ostexpressen till Ostmässan! Tåget avgår från Skara station, 20 meter från hotellet och åker ut till mässområdet vid Vilan.

I paketet ingår:

Övernattning på Järnvägshotellet B&B
Frukostbuffé
Ostexpressen ut till Ostmässan
Entrébiljett till Skara Ost & Delikatessmässa
Fri parkering

Pris per person del i dubbelrum 695 kr
Pris per person i enkelrum 995 kr

Förfrågan om bokning görs till jessicajarnvagshotellet.se, 0709-614614

Jessica Winbladh 0709-614 614, jessica@jvghotell.se

Järnvägshotellet B&B i Skara

Hotell i Skara

 

Mitt i kulturstaden Skara ligger Järnvägshotellet, som har anor från 1800-talet. Byggnaden har sedan dess haft många liv. Jag som driver hotellet idag heter Jessica Winbladh. Efter många år i branschen hade jag många tankar om hur ett småstadshotell borde vara, så när möjligheten att ta över Järnvägshotellet tvekade jag inte en sekund. Sedan nystarten våren 2018 har vi skapat ett mycket prisvärt och charmigt hotell med det där lilla extra i form av en personlig touch. Våra besökare är ett tvärsnitt av Sverige – turister, affärsresenärer, anläggningsentreprenörer och många andra, som alla är lika välkomna!

 

I vårt vackra hus finns det upp till 45 bäddar fördelade på 16 ljusa och luftiga rum. Alla har de sin egen unika karaktär och det mesta du kan önska – här finns rejäla skrivbord, sköna sängar, TV och gratis WiFi. Vi har också två fullutrustade gästkök för dig som vill stanna länge, en vacker frukostmatsal och en komfortabel gemensam lounge med TV. De fem badrummen delas mellan gästerna i klassisk Bed&Breakfast-anda.

 

En fräsch frukostbuffé, sängkläder, handdukar och städning ingår förstås i rumspriset. Ingår gör också det fina läget, med gångavstånd till det mesta i vår vackra medeltidsstad. På bara några minuter når du Skaras alla sevärdheter, spännande butiker, mysiga caféer och restauranger, liksom ett flertal motionsanläggningar.

 

Som gäst hos oss har du alltid fri tillgång till träning på gymmet Hälsostudion, som ligger alldeles i närheten, och specialpriser på Vilanbadet.

Gratis parkering finns i hotellets omedelbara närhet. Behöver du tvätta under din vistelse finns det en tvättstuga i källaren.

 

Känn dig varmt välkommen till oss i Skara!

 

Jessica Winbladh med personal

sv_SE