Långtidsboende

Stanna länge i Skara

Flygfoto över Järnvägshotellet

För er som ligger ute under längre perioder erbjuder vi förmånliga vecko/månadspriser. Möjlighet finns även att välja bort frukost samt sänglinne om så önskas. Vårt gästkök gör det även möjligt att kunna laga sin egna mat under perioden och kyl/frys samt torrförvaring finns tillgängligt. Även tvättmöjligheter finns att tillgå. Kontakta oss för prisförslag.

Skara är en levande småstad där det nästan alltid är något på gång, ofta helt gratis dessutom. Sommarkonserter utomhus, teater och revyer, kyrkokonserter, filmfestivaler,   kulturnätter och mycket annat. Se vad som händer när du kommer hit i evenemangskalendern! På Gång i Skara

Hyr hela huset

Hyr hela hotellet!

 Släktträff? Skolresa? Träningsläger? Kick-off eller konferens? Är ni många och är ute i god tid finns det möjlighet att boka hela huset med upp till 30 bäddar till förmånligt specialpris. Ni disponerar alla utrymmen själva och har gott om plats att laga egen mat i två fullutrustade kök, med rejäla umgängesytor. Sommartid finns även grillplats och långbord i vår trädgård.

 

I priset från 10.000 SEK per dygn ingår slutstädning. Sängkläder och handduk kostar 60 SEK per person, frukostbuffé 75 SEK per person om ni inte vill sköta det själva. Vill ni ha hjälp med att arrangera övriga måltider fixar vi förstås det också med hjälp av andra lokala aktörer.

sv_SE