På gång hos oss

Skara är en levande småstad där det nästan alltid är något på gång, ofta helt gratis dessutom. Sommarkonserter utomhus, teater och revyer, kyrkokonserter, filmfestivaler,   kulturnätter och mycket annat. Se vad som händer när du kommer hit i evenemangskalendern! På Gång i Skara

 

SHOPPING & FIKA

I Skara finns det många mysiga småbutiker i den unika medeltidsmiljön med sina kullerstensgator. När du tröttnat på att shoppa kan du besöka en rad kaféer, konditorier och restauranger med allt från utländska specialiteter till ursvenska klassiker. Skara bjuder också på handel i form av stormarknader vid båda infarterna.

Här hittar ni aktuellt utbud i Skara! Handla i Skara

Hyr hela huset

Hyr hela hotellet!

 Släktträff? Skolresa? Träningsläger? Kick-off eller konferens? Är ni många och är ute i god tid finns det möjlighet att boka hela huset med upp till 48 bäddar till förmånligt specialpris. Ni disponerar alla utrymmen själva och har gott om plats att laga egen mat i två fullutrustade kök, med rejäla umgängesytor. Sommartid finns även grillplats och långbord i vår trädgård.

 

I priset från 10.000 SEK per dygn ingår slutstädning. Sängkläder och handduk kostar 50 SEK per person, frukostbuffé 50 SEK per person om ni inte vill sköta det själva. Vill ni ha hjälp med att arrangera övriga måltider fixar vi förstås det också med hjälp av andra lokala aktörer.

sv_SE